Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
QWE123
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Pon 6:19, 03 Lis 2008 Temat postu: |
|
|
Na tym forum też pokazuje 3 listopad 2008 i na każdym innym. Problem jest od wczorajszego wieczoru.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Kuncyfuna
Amator postów
|
Wysłany: Nie 12:58, 05 Lip 2009 Temat postu: Problem z działaniej forum |
|
|
Kilkoro użytkowników skarży się, że co chwilę wyrzuca ich z forum i że mają wszystkie tematy oznaczone jako nieprzeczytane. Podobno mają tak na wszystkich forach z fora.pl. U mnie wszystko działa poprawnie...
|
|
Powrót do góry |
|
|
cleXter
Wymiatacz
Wysłany: Nie 13:04, 05 Lip 2009 Temat postu: |
|
|
Wylogowywanie z forum to częsty problem z cookiesami, skasuj je może pomorze. Jak nie to prawdopodobnie masz, źle ustawienia w Konfiguracji forum, w miejscu zarządzania cookiesami. W przypadku złego ustawienia tych opcji zazwyczaj wylogowuje usera co jakiś czas, lub są inne problemy.
Nie wiem jak na innych forach fora.pl, ale jeśli wszędzie nie działa to może administracja fora.pl coś zmieniła i zapewne szybko to naprawi.
Ostatnio zmieniony przez cleXter dnia Nie 13:04, 05 Lip 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kuncyfuna
Amator postów
|
Wysłany: Nie 13:12, 05 Lip 2009 Temat postu: |
|
|
No właśnie chodzi o to, że tak jest na wszystkich forach i nie u wszystkich użytkowników. I poza wylogowywaniem są jeszcze inne błędy.
Wcześniej u tych użytkowników wszystko chodziło normalnie, a ja w ustawieniach od tego czasu nic nie zmieniałam.
|
|
Powrót do góry |
|
|