Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
vinga
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: Over The Hills And Far Away Płeć:
|
Wysłany: Sob 9:26, 16 Sie 2008 Temat postu: Problem jednej forumowiczki na moim forum |
|
|
Jedna z zalogowanych osob zgłasza mi ciągle ten sam problem a ja nie wiem jak to naprawić lub co to może być
Otórz:
oto jej cytat:
" jak dopisuję się do jakiegoś tematu, to dlaczego za każdym razem muszę się wylogować, żeby dopisać odpowiedź lub przeczytać innego forumowicza."
o co moze chodzić czy można to naprawić?a jeśli tak to gdzie?? Bardzo proszę o pomoc....
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
vinga
Taki se gostek
|
Wysłany: Sob 15:33, 16 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
haloo czy ktoś moze mi pomoc w tym temacie? proszę...
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Sob 15:37, 16 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
najprawodpodobniej moze to byc wina jej przegladarki.
popros zeby sprobowala innej.
a za nastepne spamowanie dostaniesz ostrzezenie.
jezeli tkos to przeczyta i bedzie wiedzial jak pomoc to pomoze.
|
|
Powrót do góry |
|
|
vinga
Taki se gostek
|
Wysłany: Sob 17:33, 16 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Proszę mi nie pisać ,że spamuję...a ostrzezenie mogę dostać...Poproszę mnie nie straszyć.
BTW dziękuję za odp.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Sob 17:54, 16 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
vinga napisał: | Proszę mi nie pisać ,że spamuję...a ostrzezenie mogę dostać...Poproszę mnie nie straszyć.
BTW dziękuję za odp. | W ten sposób to tylko załatwisz sobie to że Cie admini oleją i zostaniesz z problemem sama.
Widzę że z Twojej strony brak współpracy. Bo nie piszesz jakie są efekty korzystając z innych przeglądarek.
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Sob 17:54, 16 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
nie strasze.
pisze jak moze byc.
takie naleganie o udzielenie odp spowoduje po prostu w przyszlosci to, ze nikt ci jej nei udzieli.
|
|
Powrót do góry |
|
|
lego_sysiem
Taki se gostek
Wysłany: Nie 20:55, 17 Sie 2008 Temat postu: Re: Problem jednej forumowiczki na moim forum |
|
|
vinga napisał: | Jedna z zalogowanych osob zgłasza mi ciągle ten sam problem a ja nie wiem jak to naprawić lub co to może być
Otórz:
oto jej cytat:
" jak dopisuję się do jakiegoś tematu, to dlaczego za każdym razem muszę się wylogować, żeby dopisać odpowiedź lub przeczytać innego forumowicza."
o co moze chodzić czy można to naprawić?a jeśli tak to gdzie?? Bardzo proszę o pomoc.... |
Mam ten sam problem na moim forum - nadejdziedzien.fora.pl
?Kiedy chce się napisac temat albo napisać post, przy kliknięciu "dodaj" wyrzuca użytkownika do panelu logowania.
Próbowałam zmienić przeglądarkę i radziłam to innym użytkownikom, ale żadnych efektów Czy da się coś z tym zrobić?
|
|
Powrót do góry |
|
|
vinga
Taki se gostek
|
Wysłany: Pon 8:52, 18 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Osoba z tym problelem od tamtego czasu jeszcze nie weszła na forum więc nie wiem czy zmieniła sobie przeglądarkę czy też nie. Dlatego jeszcze nic nie napisałam. Bynajmniej nie z winy braku mojej współpracy
|
|
Powrót do góry |
|
|
vinga
Taki se gostek
|
Wysłany: Pon 21:32, 18 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
witam ponownie...teraz ja mam taki sam problem...co gorsza wylogowywuje mnie za kazdym razem gdy wchodze na nowy wątek kiedy wysle posta ..
Do tej pory wszystko bylo ok...uzywalam firefoxa -nadal go uzywam...co sie dzieje;(
Zeby tego bylo malo czesto tez pojawia sie komunikat : " 500 internal Server" na bialym tle...Użytkownicy skarżą suę roznież na to samo ....;/
|
|
Powrót do góry |
|
|
notecreo
Amator postów
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Śro 21:26, 20 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
mam to samo
i zeby nie bylo, probowalam na trzech roznych przegladarkach
moge sie tak logowac kiklka razy pod rzad, jeden post pisalam chyba z 10 minut, bo wciaz odsylalo mnie do logowania
edit
no teraz to mam rewelacyjny blad, doprawdy
Cytat: | Aby zabezpieczyć to forum przed spamującymi robotami pozwalamy na publikację adresów stron www tylko zarejestrowanym użytkownikom i tylko tym, którzy opublikowali do tej pory co najmniej 3 wypowiedzi i są zarejestrowani na tym forum od co najmniej 24 godzin.
Liczba Twoich postów: 0, od rejestracji minęło: 3702g 55m
Dziękujemy za zrozumienie i wspólną walkę z internetowymi śmieciarzami. Jeśli uważasz, że otrzymałeś ten komunikat przez pomyłkę powiadom administację forum. |
oczywiscie nie mam 0 postow, tylko ponad 1000, a na forum jestem od chwili powstania, czyli od marca, co zreszta widac po liczbie godzin
Ostatnio zmieniony przez notecreo dnia Śro 22:04, 20 Sie 2008, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|