Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kromkojad
Taki se gostek

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 12:18, 01 Cze 2008 Temat postu: Okienko wpisywania postów |
|
|
Wydaje się, że na forum dyskusyjnym najważniejszą czynnością jest pisanie postów. Przekopałem się przez wiele "stylów" i znalazłem jeden, w którym okienko jest skalowalne. W czasach gdy mały monitor trudno kupić ustalanie wielkości okienka na 450 pikseli jest co najmniej dziwne. Na 24 calowym monitorze panoramicznym trudno takie okienko w ogóle znaleźć.
Czy można prosić administrację o zastąpienie w szablonach wartości 450 px wartością 98%? Albo podanie sposobu jak to zrobić samemu?
Chodzi o zastąpienie wpisu:
wpisem:
Znalazłem tylko jeden styl ze skalowalnym okienkiem - SubSilver z szablonem GreenTech. Ale w nim też okienko do szybkiej odpowiedzi jest nie wiedzieć czemu równie niewielkie.
Nawiasem mówiąc na szerokim monitorze równie ciekawie wygląda styl w którym szerokość "strony" ustawiona jest na stałe na 780 pikseli. Na małym monitorze boki są obcinane, na dużym miejsca po bokach jest więcej niż "czynnego". Tak się tworzyło witryny 10 lat temu...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Dokers
Taki se gostek

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Wto 19:16, 03 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Mam bardzo dużą rozdzielczość monitora i również mi to przeszkadza, można temu jakoś zaradzić?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|