Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
darekk1
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 18:04, 20 Lip 2010 Temat postu: Nie można wejść na strony fora pl |
|
|
Witam
Z dniem dzisiejszym utraciłem możliwość wejścia na jakiekolwiek strony fora pl włącznie z moim forum. Każda próba wejścia kończy się przekierowaniem na adres dp.000.in/ i komunikatem przeglądarki o niemożliwości połączenia. Sprawdziłem swój firewall, ciasteczka oraz dostawcę internetu.
Mam stałe IP ale jak je zmienię lub ukryję na wszystkie strony fora pl wchodzę bez problemu. Czy ktoś wie czym to jest spowodowane ??
Pozdrawiam
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Wto 22:36, 20 Lip 2010 Temat postu: |
|
|
Proponuję, abyś sprawę zgłosił do swojego dostawcy internetu.
@edit
Sprawdź jaki adres IP zwracany przy wykonaniu polecenia np. ping fora.pl albo ping forum.fora.pl - o ile mi wiadomo powinien być to adres rozpoczynający się od 91.197.13.--- (ostatni oktet chyba może być różny).
Ostatnio zmieniony przez kamilk dnia Śro 13:21, 21 Lip 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Niziii
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 7:23, 15 Sie 2010 Temat postu: |
|
|
Dokładnie,
Osobiście mogę wejść na forum. Ale założyłam forum sojuszu gry i oni nie mogą nawet się zarejestrowąc... a nie wiem jak mam im pomóc...
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Nie 17:07, 15 Sie 2010 Temat postu: |
|
|
Niziii napisał: | Dokładnie,
Osobiście mogę wejść na forum. Ale założyłam forum sojuszu gry i oni nie mogą nawet się zarejestrowąc... a nie wiem jak mam im pomóc... |
Jakaś jest tego przyczyna i na pewno "dostają" jakieś komunikaty. Na pewno nie jest tak, że nie działa i już. Dowiedz się jakie to komunikaty, ewentualnie sam spróbuj się zarejestrować ponownie - wtedy będzie wiadomo czy problem istnieje (i jakie są jego objawy).
|
|
Powrót do góry |
|
|