Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ata
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Grzeszne Rozkosze - pub dla wampirów
|
Wysłany: Sob 21:39, 16 Wrz 2006 Temat postu: Masowa Korespondencja |
|
|
Hej. Jestem Ata, adminka Krukońskiego - www.rowenaschildren.fora.pl . Mam problem z masową korespondencją.
O ile się nie mylę, w panelu jest opcja, żeby wysyłać masowe maile tylko do jednej grupy, przykładowo. I chciałam coś takiego zrobić. Iiii... Okazało sie, ze wysłało maile do wszystkich użytkowników . Jestem pewna, że wybrałam prawidłową grupę na liscie. Dlaczego stało się tak, jak się stało i czy ktoś móglby się tym zająć czy w jakiś inny sposób mi pomóc, bo nie chciałabym, by w przyszłosci powtórzyły się podobne sytuacje?
Z góry dzięki,
Ata.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
shadow_Devil
Boss mafii postowej
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Warszawa - Sadyba
|
Wysłany: Sob 21:53, 16 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
jezeli wybralas wszystko zgodnie z poleceniami i tak sie stalo to dosc dziwna opcja ale trzeba przyznac ze masowa korespondencja czasem szaleje i np nei wysyla wogole maili wiec trzeba sie przyzyczaic ciezko mi cokolwiek pomoc w tej sprawie...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Robi
Maniak postów
Wysłany: Wto 11:57, 30 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Ja na swoim forum nie mam żadnych grup , ale chciałbym wysłać emaile do kilku osób o tej samej treści , ale nie ma tam takiej opcji do wybranych osób . Czy jest możliwość zmiany , a być może jest taka opcja ale jej nie znalazłem .
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Wto 11:59, 30 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Robi napisał: | Ja na swoim forum nie mam żadnych grup , ale chciałbym wysłać emaile do kilku osób o tej samej treści , ale nie ma tam takiej opcji do wybranych osób . Czy jest możliwość zmiany , a być może jest taka opcja ale jej nie znalazłem . |
nie ma takiej opcji.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Robi
Maniak postów
Wysłany: Wto 14:20, 30 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
miroesa napisał: |
Robi napisał: | Ja na swoim forum nie mam żadnych grup , ale chciałbym wysłać emaile do kilku osób o tej samej treści , ale nie ma tam takiej opcji do wybranych osób . Czy jest możliwość zmiany , a być może jest taka opcja ale jej nie znalazłem . |
nie ma takiej opcji. |
Łee . Dzięki za odpowiedź .
|
|
Powrót do góry |
|
|