Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamulec
Amator postów

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Czw 22:46, 10 Wrz 2009 Temat postu: Licznik postów użytkownika pokazuje gigantyczną liczbę |
|
|
http://www.dndforumrpg.fora.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=703
Użytkownik w praktyce napisał 5 postów.
W statystykach błąd został powtórzony.
To wyświetlane jest po wejściu do ustawień konta tego użytkownika z panelu administracyjnego.
Kod: | Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/mnt/drbd0/fora/avatars/d/dndforumrpg) is not within the allowed path(s): (/home/fora/public_html:/tmp:/usr/local/lib/php:/var/www/fora.pl/dystrybucja_phpBB_by_fora_pl/forum:/var/www/fora.pl/www_fora_pl:/var/www/devel/:/tmp:/var/www/fora.pl/dystrybucja_phpBB_by_fora_pl/forum/includes/) in /var/www/fora.pl/dystrybucja_phpBB_by_fora_pl/forum/admin/admin_users.php on line 1173 |
(pod spodem wszystko normalnie, ten komunikat jets na górze strony)
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
W skórkach nic nie mieszałem, ustawień ostatnio (poza kategoriami i działami) nie ruszałem. W działach, w których pisał, dałem "synchronizuj", ale nie pomogło.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
cleXter
Wymiatacz

Wysłany: Pią 19:34, 11 Wrz 2009 Temat postu: |
|
|
Spróbuj pobawić się naprawiarką z narzutem na bazę danych i statystyki. Jak to nie pomorze skontaktuj się z fora.pl
http://fora.pl/index.php?file=contact
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamulec
Amator postów

Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Pon 2:26, 25 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Nie pomogło. Użytkownik na szczęście miał zaledwie parę postów, więc zgodził się na założenie nowego konta o tej samej nazwie.
|
|
Powrót do góry |
|
 |