|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
NightRainbow
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Wto 0:46, 31 Sty 2006 Temat postu: Gość na privie, a niewidzialny user pisze posta |
|
|
Jestem adminem, (adminką!) forum i widzę, że dzieje się coś dziwnego. Coś jakby czary!!
1. Widzę na dole na forum, ze jestem jedyną userka na forum. nie ma oprócz mnie ani nikogo ukrytego, ani gościa, ani tym bardziej zalogowanego nikogo innego. Za chwilę zaczynam rozmowę z kimś z forum, kto mi mówi, że jest zalogowany od godziny! Patrzę, a rzeczywiscie przybywa jego postów w tym czasie! Dotyczy to niejednej osoby, więc nie może byc to kłamstwo. Nie jest tak cały czas, ale zdarza się często i właściwie nie mogę polegać na tym, co w tym oknie się ukazuje, bo nigdy nie wiem ile w tym prawdy.
2. Drugi problem polega na tym, że: widzę, że przykładowo na forum jest 2 gości. Wchodzę w panel admina, żeby podejrzeć co robią, a okazuje się, że jeden z nich sprawdza własnie swoją prywatną skrzynkę, co jest przecież niemozliwe, bo żeby sprawdzić wiadomości, trzeba się zalogować. Podejrzewam, że ma to związek z pierwszym punktem.
3. Kolejny problem jest taki, że w jednym z topików, (chyba tylko w jednym!!) ukazuje się info, ze topik nie wbyl wyswietlany ani razu, (liczba wyświetlen jest 0), podczas, gdy liczba postów na nim to np. 5. Jak więc mógl nie być oglądany, skoro są na nim posty!?
Czy ktoś ma na to pomysl??!!
p.s. Myślę, że moźna już zmienić emotki mikołajowe na normalne, niedlugo Wielkanoc
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
frestylo
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: ze skiw
|
Wysłany: Wto 0:55, 31 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
JA tego u siebie nie zauwzylem, ale rzeczywiscie masz cos z czarami:)[joke]
|
|
Powrót do góry |
|
|
NightRainbow
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto 1:07, 31 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
Więc nie ma na to żadnej rady? Od kogo to zależy??
|
|
Powrót do góry |
|
|
frestylo
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: ze skiw
|
Wysłany: Wto 1:42, 31 Sty 2006 Temat postu: |
|
|
moze wyczysc forum? Ale to i tak nic nie da hmmm no nie wiem co masz nie tak, Nie potrafie ci pomoc
|
|
Powrót do góry |
|
|
TomAsh
Taki se gostek
|
Wysłany: Śro 9:45, 01 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
1 - nie wiem
2 - prywatna skrzynke - bedziesz to widziala jak gosc kliknie na "zaloguj sie aby sprawdzic wiadomosci" i nic wieciej on nie robi
3 - musisz cos w PA z tym forum pokombinowac, ale posty chyba nie sa najwazniejsze
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Śro 9:55, 01 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
1. moze jest zalogowany ale nie odświeza strony - wówczas nie ejst widoczny jako zalogowany
2. Dokładnie tak jak TomAsh powiedział - klika tylko na skrzynke ale nic nie widzi - u mnie też często sie tak zdarza
3. może tak byc jeżeli temat został wydzielony ;p
wówczas wydzielasz temat z kilkoma postami a że jest nowy nie był odwiedzany
wydaje mi się, że udzieliłam prawidłowych odpowiedzi - i nigdzie tutaj czarów nie widze
|
|
Powrót do góry |
|
|
NightRainbow
Nowicjusz
|
Wysłany: Czw 5:36, 02 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Nie, nie jest wydzielony. Jest to normalny temat, nigdy przeze mnie nie ruszany.
Nie wiem,... nie jest to co prawda najwazniejsze - ale jesli jest taki błąd, to może są i inne, a jeszcze o nich nie wiem.
Często jest tak, że dana osoba jest na forum, jest aktywna, bo ciągle przybywa jej postów, ale gdy raz po raz odświeżam stronę, raz jest, a raz jej nie ma (w spisie). Sprawdzalam nawet z godzinami. W godzinie, kiedy opublikowala posta - rzekomo nie bylo jej na forum.
(I zegarek dobrze mi chodzi na forum, jakby ktoś mial wątpliwości)
Mimo to, dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Flora
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: Siemianowice
|
Wysłany: Czw 11:48, 02 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Hej! A może spytasz się admina ( chyba wiesz o co chodzi )
|
|
Powrót do góry |
|
|
|