Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
milka
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 16:19, 20 Wrz 2006 Temat postu: Duzy problem.... |
|
|
eh... zalozylam DZIS nowe forum (www.tobelost.fora.pl). Ale jak je wlaczam to pokazuje mi sie automatycznie strona www.fora.pl- mimo ze dostalam w e-mailu wiadomosc o aktywacji konta... ;/ NIe wiem co sie dzieje ale chcialabym aby ktos mi to wytlumaczyl....
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Kasia_P
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Śro 16:22, 20 Wrz 2006 Temat postu: Re: Duzy problem.... |
|
|
milka napisał: | eh... zalozylam DZIS nowe forum (www.tobelost.fora.pl). Ale jak je wlaczam to pokazuje mi sie automatycznie strona www.fora.pl- mimo ze dostalam w e-mailu wiadomosc o aktywacji konta... ;/ NIe wiem co sie dzieje ale chcialabym aby ktos mi to wytlumaczyl.... |
no ja Ci mogę spróbować wytłumaczyć, że w dniu dzisiejszym jest konserwacja, i wiele for nie działa. Informacja ta pochodzi ze strony www.fora.pl
Jeśli chodzi o e-maila który dostałaś z aktywacją konta, to czy kliknęłaś na link w e-mailu i je aktywowałaś?
|
|
Powrót do góry |
|
|
milka
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 16:26, 20 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
Klikalam na wszystkie po kolei. Juz nie raz zakladalam forum na www.fora.pl i taka sytuacjia nie miala miejsca jeszcze nidy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kasia_P
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Śro 16:28, 20 Wrz 2006 Temat postu: |
|
|
milka napisał: | Klikalam na wszystkie po kolei. Juz nie raz zakladalam forum na www.fora.pl i taka sytuacjia nie miala miejsca jeszcze nidy. |
W takim razie może faktycznie ma to związek z konserwacją, która dzisiaj ma miejsce... Odczekaj z godzinkę i zobacz jeszcze raz
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|