Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
patryk5700
Aktywny amator
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Śro 17:14, 20 Sie 2008 Temat postu: Denerwujący Błąd |
|
|
Cytat: | 500 - Internal Server Error |
Często wyskakuje taki komunikat zamiast strony...
Po ukazaniu sie komunikatu i odświeżeniu strony wszyscy zostają wylogowani i nie widać nowych postów..
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Śro 17:30, 20 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Faktycznie. Robi się coraz częściej. Jakieś 15 min temu był na większości for serwisu. Na tym też. O ile zazwyczaj po odświeżeniu strony było wszystko OK to teraz trwało to kilka minut.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Miniadmin
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Śro 18:01, 20 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Mnie też!Naprawcie bo się wkurzę!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Śro 18:05, 20 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Miniadmin napisał: | Mnie też!Naprawcie bo się wkurzę! | To straszne. I co zrobisz??
Groźbami nic na tym forum nie zdziałasz. Nie ma co się denerwować. Admini przeczytają, sprawdzą co jest nie tak i być może naprawią. Cierpliwości.
Prawdopodobnie szykuje się kolejna modyfikacja która jest w fazie testów i przez to wyskakują błędy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Violcia2001
Aktywny amator
Wysłany: Pon 11:38, 25 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Chciałam właśnie tu pisać w tej sprawie, bo dziś non stop mi to wyskakuje. Mam nadzieję, ze zostanie to szybko naprawione, bo to strasznie utrudnia poruszanie sie po forum.
|
|
Powrót do góry |
|
|
JUST
Maniak postów
|
Wysłany: Pon 21:32, 25 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj wieczorem wariactwa forum osiągnęły jak dla mnie poziom najwyższy. Nieświęcące się posty to pikuś. Ciągle mnie wyrzuca, pojawiają się błędy 500 coś tam coś tam. Ogólne problemy z ładowaniem forum. Do każdego tematu trzeba się logować. Wrrrrrr
Do tej pory wyżej wymienione usterki występowały oddzielnie ale dzisiaj wszyskie naraz. Kurczę przecież to nie duży lotek żeby była kumulacja
Mam nadzieję, że główni administratorzy szybko wrócą z wakacji i wezmą się za to bo ja chyba zwiariuję i osiwieję.
Rozumiem urlopy, ale nie wszyscy na raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kalipsa
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Pon 21:39, 25 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
U mnie jest ten sam problem co u JUST i to po praz kolejny w ciągu ostatniego tygodnia. Jeśli są organizowane jakieś prace, to proponowałabym stworzyć jakiś temat, w którym byłyby podawane informacje o tym.
|
|
Powrót do góry |
|
|
JUST
Maniak postów
|
Wysłany: Czw 12:30, 28 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Już od kilku dni narzekamy, ze forum źle działa. Widzę, ze nic jednak nie robi się w tej sprawie. Dzisiaj posty zapisują się na niektórych przeglądarkach, na innych użytkownicy je nie widzą. Czy każdy powinien mieć dwie, trzy przeglądarki zeby mógł przeczytać posty innych ? Miejcie litość, jak długo można tak męczyć ludzi, jest koniec wakacji, później nie będzie mi tak to potrzebne.
|
|
Powrót do góry |
|
|
maniek78m
Nowicjusz
|
Wysłany: Czw 13:38, 28 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
u mnie tak samo, ciągle jakieś nowe problemy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Czw 14:32, 28 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Narzekanie nic nie zmieni dopóki admini nie wrócą. Nie ma adminów na forum to i można nawet się wieszać, a i tak to nic nie da. Urlop rzecz święta.
Jak by pomyśleć to skoro adminów nie ma to zamiast płakać tu trzeba pisać na http://www.fora.pl/index.php?file=contact lub [link widoczny dla zalogowanych]
Tam technicy z GG będą widzieli że jest problem. Bo nie sądzę by jakiś na to forum zaglądał.
|
|
Powrót do góry |
|
|
maniek78m
Nowicjusz
|
Wysłany: Czw 15:08, 28 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
ok, już to zrobiłem
|
|
Powrót do góry |
|
|
nadzieja@
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 4/5 Skąd: Tam gdzie nie ma bólu
|
Wysłany: Czw 17:43, 28 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
ja mam te same problemy co wy
|
|
Powrót do góry |
|
|
patryk5700
Aktywny amator
|
Wysłany: Pią 8:59, 29 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
Dr.Kidler napisał: |
Miniadmin napisał: | Mnie też!Naprawcie bo się wkurzę! | To straszne. I co zrobisz??
Groźbami nic na tym forum nie zdziałasz. Nie ma co się denerwować. Admini przeczytają, sprawdzą co jest nie tak i być może naprawią. Cierpliwości.
Prawdopodobnie szykuje się kolejna modyfikacja która jest w fazie testów i przez to wyskakują błędy. |
No czekam i czekam no i nic...
Teraz mogę już śmiało przypuszczać że webmasterzy fora.pl to gimnazjaliści...
Po pierwsze nie potrafią naprawić ( według mojego znajomego Informatyka ) banalnego problemu...
Po drugie nie raczą nawet odpisać na ŻADEN email... a pisałem chyba z 10 jak nie lepiej... olewają ludzi jak się da...
Po trzecie nad każdym dodatkiem pracują podejrzanie długo... tak jakby z jakąś instrukcją i robili to dopiero pierwszy raz... no i nawet głupie subfora były z błędami... na innych serwerach SB tworzy się na dniach a nie na miesiącach...
A jak widzę opis bota fora.pl na GG to hoho... od 3 miesięcy ten sam o subforach... się zachwycają swoja pracą tak, że teraz całe wakacje dumają co to oni zrobili...
Nie wiem czego się mogę spodziewać... jak z fora.pl będzie za dużo kłopotów to co usuną całą bazę danych ? Nikt mi nie zagwarantuje że nie...
To wszystko co miałem do powiedzenia...
Pozdrawiam Wszystkich których męczy fora.pl swą bezsilnością
aha... nie piszcie mi że jak mi sie nie podoba to się mam przenieść na inny serwer... bo bazy nikt mi nie daje...
Ostatnio zmieniony przez patryk5700 dnia Pią 9:04, 29 Sie 2008, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
x-alien
Moderator
Wysłany: Pią 9:51, 29 Sie 2008 Temat postu: |
|
|
wiele razy już mówiłem że jest coś takiego jak urlop. problem trwa od połowy sierpnia i gdy wrócą osoby odpowiedzialne za to, zostanie on naprawiony.
co do porównania do gimnazjum, to przypuszczam ze to Ty jesteś takim gimnazjalistą, bo nie dociera do Ciebie że każdy ma prawo odpocząć. człowiek to nie maszyna.
teraz zamykam a temat zostawiam do wglądu adminów.
|
|
Powrót do góry |
|
|