Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
żółw
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 23:45, 29 Lis 2006 Temat postu: Czy jest to możliwe? Bardzo dziwna sytuacja! WAŻNE |
|
|
Ostatnio zauważyłem baaaaardzo dziwną sytuację.
A mianowicie:
Moje forum dostępne i widoczne jego działy, posty jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników, którego konta zatwierdzone są przez admina.
Czyli gość lub zarejestrowany ale nie aktywowany przez admina użytkownik na forum widzi tylko stronę startową bez działów itp.
Więc jak to możliwe kiedy przeglądam panel administracyjny i widzę kto jest na forum, u niektórych gości pokazuje mi się, że właśnie przeglądają dział "tralalala", a niekiedy dział "tumturumtum", który jest widoczny tylko dla pewnej grupy (czyli prywatny).
Jak to jest możliwe?
Czy to oznacza, że ktoś się włamał na forum?
Czy może jako goście w tym momencie występują użytkownicy, którzy przed chwilą się wylogowali, a panel administracyjny jeszcze przez jakiś czas pokazuje, gdzie Ci użytkownicy na forum byli (tzn w jakim dziale).
Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Ligowiec
Boss mafii postowej
Pomógł: 3 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z miasta sexu i biznesu Płeć:
|
Wysłany: Śro 23:50, 29 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Identyczny temat był poruszany kilka dni temu. Jest to swego rodzaju usterka techniczna i nie masz się czym przejmować. Możesz być pewien, że jeśli forum ustwiłeś widoczne dla pewnej grupy to nikt spoza niej go nie przegląda.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kasia_P
Wymiatacz
Ostrzeżeń: 5/5 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Śro 23:52, 29 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Jest to możliwe, ponieważ to jest błąd programu i nie musisz się tym przejmować. Na pewno nikt kto nie ma uprawnień nie przegląda tych działów.
|
|
Powrót do góry |
|
|