Forum www.forum.fora.pl Strona Główna

www.forum.fora.pl
Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl

Brak panela

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.forum.fora.pl Strona Główna -> Błędy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
RobLov
Taki se gostek
Taki se gostek

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 9:29, 31 Lip 2008    Temat postu: Brak panela

Cze
Ech no mam problem, zupelnie nie znam sie na prowadzeniu forum od strony technicznej. Nie wiem co wymodzilem ze zniknal mi panel administracyjny, przy czym zaznaczyc musze ze nie zdazylem niczego pozmieniac, sadze że stalo sie to po skasowaniu postu ktory byl w testowym forum. Poprostu po zalogowaniu sie widze forum jako zwykly użytkownik. Bylbym wdzięczny za pomoc bo skorzystalem z naprawiarki ale nie wniosla raczej nic.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kamilk
Administrator
Administrator

PostWysłany: Czw 9:40, 31 Lip 2008    Temat postu: Re: Brak panela

RobLov napisał:
Cze
Ech no mam problem, zupelnie nie znam sie na prowadzeniu forum od strony technicznej. Nie wiem co wymodzilem ze zniknal mi panel administracyjny, przy czym zaznaczyc musze ze nie zdazylem niczego pozmieniac, sadze że stalo sie to po skasowaniu postu ktory byl w testowym forum. Poprostu po zalogowaniu sie widze forum jako zwykly użytkownik. Bylbym wdzięczny za pomoc bo skorzystalem z naprawiarki ale nie wniosla raczej nic.

Nie ma takiej możliwości, aby po usunięciu posta testowego zniknął dostęp do Panelu Administracyjnego. Aby mieć dostęp do PA trzeba być administratorem/założycielem forum.

Na pewno też powinien działać link www.nazwa_forum.fora.pl/admin - musisz się zalogować na konto admina.

Nie podałeś nazwy forum - nie mam jak Tobie pomóc.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
RobLov
Taki se gostek
Taki se gostek

PostWysłany: Czw 9:44, 31 Lip 2008    Temat postu:

Po tysiecznym zalogowaniu ufff pojawil sie. Sory gdybym wiedzial ze jednak samo przejdzie nie zawracal bym gitary Very Happy .Echhh ta panika Wink

Ostatnio zmieniony przez RobLov dnia Czw 9:44, 31 Lip 2008, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kamilk
Administrator
Administrator

PostWysłany: Czw 9:51, 31 Lip 2008    Temat postu:

RobLov napisał:
Po tysiecznym zalogowaniu ufff pojawil sie. Sory gdybym wiedzial ze jednak samo przejdzie nie zawracal bym gitary Very Happy .Echhh ta panika Wink

Nie sądzę, żeby to było tysięczne zalogowanie - a myślę, że to było raczej pierwsze prawidłowe. Takich cudów, że trzeba kilka razy się zalogować aby się dostać do PA nie ma.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum www.forum.fora.pl Strona Główna -> Błędy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: