Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
RobLov
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Czw 9:29, 31 Lip 2008 Temat postu: Brak panela |
|
|
Cze
Ech no mam problem, zupelnie nie znam sie na prowadzeniu forum od strony technicznej. Nie wiem co wymodzilem ze zniknal mi panel administracyjny, przy czym zaznaczyc musze ze nie zdazylem niczego pozmieniac, sadze że stalo sie to po skasowaniu postu ktory byl w testowym forum. Poprostu po zalogowaniu sie widze forum jako zwykly użytkownik. Bylbym wdzięczny za pomoc bo skorzystalem z naprawiarki ale nie wniosla raczej nic.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Czw 9:40, 31 Lip 2008 Temat postu: Re: Brak panela |
|
|
RobLov napisał: | Cze
Ech no mam problem, zupelnie nie znam sie na prowadzeniu forum od strony technicznej. Nie wiem co wymodzilem ze zniknal mi panel administracyjny, przy czym zaznaczyc musze ze nie zdazylem niczego pozmieniac, sadze że stalo sie to po skasowaniu postu ktory byl w testowym forum. Poprostu po zalogowaniu sie widze forum jako zwykly użytkownik. Bylbym wdzięczny za pomoc bo skorzystalem z naprawiarki ale nie wniosla raczej nic. |
Nie ma takiej możliwości, aby po usunięciu posta testowego zniknął dostęp do Panelu Administracyjnego. Aby mieć dostęp do PA trzeba być administratorem/założycielem forum.
Na pewno też powinien działać link www.nazwa_forum.fora.pl/admin - musisz się zalogować na konto admina.
Nie podałeś nazwy forum - nie mam jak Tobie pomóc.
|
|
Powrót do góry |
|
|
RobLov
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Czw 9:44, 31 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
Po tysiecznym zalogowaniu ufff pojawil sie. Sory gdybym wiedzial ze jednak samo przejdzie nie zawracal bym gitary .Echhh ta panika
Ostatnio zmieniony przez RobLov dnia Czw 9:44, 31 Lip 2008, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Czw 9:51, 31 Lip 2008 Temat postu: |
|
|
RobLov napisał: | Po tysiecznym zalogowaniu ufff pojawil sie. Sory gdybym wiedzial ze jednak samo przejdzie nie zawracal bym gitary .Echhh ta panika |
Nie sądzę, żeby to było tysięczne zalogowanie - a myślę, że to było raczej pierwsze prawidłowe. Takich cudów, że trzeba kilka razy się zalogować aby się dostać do PA nie ma.
|
|
Powrót do góry |
|
|