Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pejta
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Pon 12:31, 17 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
oj doba nie ważne która jest dla kogo najlepsza, dla mnie jest najlepsza opera bo jest najwygodniejsza(tylko trzeba się przyzwyczaić) i najszybsza co udowodniono w różnych testach.
Ale najważniejsze jest żeby admin zawitał do tego tematu i powiedział o co chodzi.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
jawowy
Wymiatacz
|
Wysłany: Pon 20:19, 17 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
czy brak połączenia z statsrv.fora.pl wpływa negatywnie na przeglądanie strony ??
jak z nazwy wynika to jest odwołanie do statystyk a nie obrazków czy kodu strony którą przeglądasz. czy to rzeczywiście Ci tak przeszkadza ??
|
|
Powrót do góry |
|
|
pejta
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon 20:34, 17 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Troche denerwujące. po napisaniu wiadomości trzeba ręcznie powracać do tematu, na stronie. Ogólnie nie jest to jakiś straszny problem, ale jeśli dało by się coś z tym zrobić to by było super. Patrzyłem na firefoxie i też to trochę trwa ale dużo krócej, a na operze ładuje się 10min.
|
|
Powrót do góry |
|
|
B_ecia
Członek mafii postowej
Wysłany: Pon 20:53, 17 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Mnie denerwuje to, ze caly czas laduje sie jakis ostatni element i widze klepsydre przy kursorze.
|
|
Powrót do góry |
|
|
salo
Taki se gostek
|
Wysłany: Pon 22:14, 17 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Mnie też to denerwuje.. Jak już zostało napisane - nie następuje przekierowanie do ostatniego napisanego postu, czeka aż strona się załaduje w 100%, co trwa wieki, kursor też denerwuje:
[link widoczny dla zalogowanych]
Proszę, zróbcie coś z tym, nie mam też na razie ochoty wracać do Firefoxa, którego używałam 2 lata...
|
|
Powrót do góry |
|
|
djdeaka
Członek mafii postowej
Ostrzeżeń: 3/5
|
Wysłany: Wto 9:58, 18 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
jawowy, to po co podtrzymywać niedziałające połaczenie ze statystykami? Wstaw narazie <!--- ... ---> i bedzie spokoj.
Uaktywnisz kod dopiero jak bedzie dzialac. Chyba ze to juz zawsze tak dlugo bedzie sie laczylo ze stat - no ale nie powiesz mi ze 1 min to czas na generowanie statystyk dla for.
|
|
Powrót do góry |
|
|
po_lak
Postrach forum
Wysłany: Czw 14:42, 20 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Problem jest usunięty, brak połączenia do statsrv możecie spokojnie ignorować, bo w żaden zły sposób nie wpływa to na działanie forum.
|
|
Powrót do góry |
|
|