Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dr.faustus
Nowicjusz
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Czw 17:35, 21 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Kolejna dysfunkcja:
- PW (prywatna wiadomość) - po jej otrzymaniu i przeczytaniu wciąż okienko się wyświetla, że jest do odebrania oraz widnieje w "masz 1 nieprzeczytaną..." ilekroć wraca się na stronę główną forum
- swoje posty wyświetlają się jako nowe nieprzeczytane
Widać, że program traktuje danego usera jako "obcego" i oferuje mu zapoznanie się ze wszystkimi nowymi postami, nawet własnymi
Ogólnie chaos
Przyznam, że wpływa to mocno deprymująco i zniechęca do odwiedzin danego forum przez jego userów.
Jesteśmy Adminami swoich for i to od nas userzy wymagają poprawnego funkcjonowania. My co możemy? Nic poza zameldowaniem tutaj, bądź w formularzu kontaktowym.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
adamsky
Aktywny amator
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Czw 17:43, 21 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
dr.faustus napisał: | Kolejna dysfunkcja:
- PW (prywatna wiadomość) - po jej otrzymaniu i przeczytaniu wciąż okienko się wyświetla, że jest do odebrania oraz widnieje w "masz 1 nieprzeczytaną..." ilekroć wraca się na stronę główną forum
- swoje posty wyświetlają się jako nowe nieprzeczytane
Widać, że program traktuje danego usera jako "obcego" i oferuje mu zapoznanie się ze wszystkimi nowymi postami, nawet własnymi
Ogólnie chaos
Przyznam, że wpływa to mocno deprymująco i zniechęca do odwiedzin danego forum przez jego userów.
Jesteśmy Adminami swoich for i to od nas userzy wymagają poprawnego funkcjonowania. My co możemy? Nic poza zameldowaniem tutaj, bądź w formularzu kontaktowym. |
mam ten sam problem( do tego nie mogę otworzyć wiadomości na PW), mnie tez irytuje i forumowiczów.Na moim forum ludzie zazwyczaj na PW wymieniają się telefonami i adresami w sprawie mieszkań i pracy, poważne sprawy a tu takie "jaja". Możemy sobie za to posłuchać radia albo obejrzeć reklamy to działa...
|
|
Powrót do góry |
|
|
cypeczek
Prawa ręka mafii
|
Wysłany: Czw 20:06, 21 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Pozostaje wam masowe mailowanie do fora.pl. Jezeli otzrymają setki maili z tym samym problemem to chyba cos z tym zrobią.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jurek M.
Taki se gostek
Wysłany: Pią 1:15, 22 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Jest jeszcze jeden blad Niezarejestrowani nie moga wejsc nawet na dzial calkowicie otwarty Pojawia sie komunikat "404 - Not Found" tak jak by forum wogule nie bylo
Po zarejestrowaniu juz jest normalnie
Ciekawe czy u kolegow tez tak jest ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
jkw
Administrator
Przeczytał: 1 temat
|
Wysłany: Pią 9:06, 22 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Raczej nie, bo jeśli normalnie wchodzę jako niezalogowana na stronę to moje forum jest dla mnie widoczne.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Meszuge
Taki se gostek
|
Wysłany: Pią 9:06, 22 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Kolejny dzień. Nadal nie działają statystyki, nadal są cyrki z powiadomieniami o nowej PW, nadal wyskakuje błąd 404.
Czyżby należało powoli zacząć szukać sobie innego "miejsca". Bo tu najwyraźniej zupełnie sobie z tym problemem nie radzą...
|
|
Powrót do góry |
|
|
codziennosc
Taki se gostek
|
Wysłany: Pią 16:14, 22 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Zajrzyjcie proszę na stronę fora.pl. - AKTUALNOŚCI :
środa 20-01-2010
Przepraszamy za utrudnienia związane z automatycznym logowaniem na forum oraz widocznością zalogowanych użytkowników. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Chyba nie pozostaje nam nic innego , jak dalej cierpliwie czekać .
|
|
Powrót do góry |
|
|
silvi_
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: www.gadulywf.fora.pl Płeć:
|
Wysłany: Sob 3:11, 23 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Jurek M. napisał: | Jest jeszcze jeden blad Niezarejestrowani nie moga wejsc nawet na dzial calkowicie otwarty Pojawia sie komunikat "404 - Not Found" tak jak by forum wogule nie bylo
Po zarejestrowaniu juz jest normalnie
Ciekawe czy u kolegow tez tak jest ? |
Specjalnie mam jeden dział otwarty dla wszystkich i co mi z tego skoro po próbie otwarcia pojawia się 404 - Not Found. Dodam jedynie, że dzieje się tak na Mozilli (IE działa)
Ostatnio zmieniony przez silvi_ dnia Sob 3:18, 23 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Meszuge
Taki se gostek
|
Wysłany: Sob 7:07, 23 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
codziennosc napisał: |
Przepraszamy za utrudnienia związane z automatycznym logowaniem na forum oraz widocznością zalogowanych użytkowników. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu. [/b]
|
Tak. Ale jest już 23.01. Błędy występują nadal. Jeśli administratorzy nie radzą sobie z czymś takim cztery doby, to zaczyna być niepoważne...
|
|
Powrót do góry |
|
|
nonejm
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Gorzów Wielkopolski
|
Wysłany: Sob 9:53, 23 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Mnie zaczyna to denerwować... błędy zauważyłem prawie tydzień temu (w niedzielę) Tydzień awarii?! Bez jaj... Napisałem do techników z fora (przez kontakt) w poniedziałek, dziś dostałem odp.
Kod: | Witam,
Proszę skorzystać z naprawiarki w panelu administracyjnym.
Z poważaniem, |
Śmiech na sali... za głupca mnie mają czy co że na początku tego nie zrobiłem...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rilian
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 3/5
Wysłany: Sob 12:31, 23 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Witam,
Dziękujemy za zgłoszenie. Jest to problem powstały po przeniesieniu baz niektórych forów na inne serwery. W chwili obecnej pracujemy nad jak najszybszym rozwiązaniem problemu. Za utrudnienia przepraszamy.
Pozdrawiam,
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jaga
Amator postów
Ostrzeżeń: 1/5
|
Wysłany: Sob 19:59, 23 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
cypeczek napisał: | Pozostaje wam masowe mailowanie do fora.pl. Jezeli otzrymają setki maili z tym samym problemem to chyba cos z tym zrobią. |
No to po co to Forum? Po co jego dział "Błędy"?
Ja rozumiem, jeżeli błędy są jednostkowe, ale jeżeli są zgłaszane z większej ilości for, to powinny być przez Was przekazywane dalej, obiegiem wewnętrznym!
Czy my tu piszemy oderwani zupełnie od Fora.pl, udzielając sobie porad wzajemnie?
U mnie również nie działa informacja o obecności na forum, nie znika także zawiadomienie o otrzymaniu pw, nawet po jego otwarciu.
Ale widze, że jest juz ogłoszenie na stronie Fora.pl, więc czeakmy.
Ostatnio zmieniony przez Jaga dnia Sob 20:13, 23 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
PajakSpeed
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Turek Płeć:
|
Wysłany: Nie 0:20, 24 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Dobra... Już mnie to zaczyna wpieniać i to ostro...;/ Niedawno forum rozkręciliśmy, a tu taki cyrk... Forum jest nowe, a to strasznie demotywuje userów... Sam dostałem kilka wiadomości na pw... Co odpisałem? Hah... Musimy czekać..;/ Może dobrym rozwiązaniem byłoby przenieś forum na inny serwis... Napewno udzielający userzy się przeniosą, a forum dalej się będzie rozwijało.. Heh.. Ale przyzwyczaiłem się szczerze do fora.pl... Sam zresztą nie wiem... Ale jestem strasznie poirytowany...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Slaworow
Nowicjusz
Wysłany: Nie 22:13, 24 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
no i co?
... no i jajco...
dalej jest tak samo..........
^^^ ja też mam powoli dość, ale co zrobić
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ragdollowo
Nowicjusz
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: Frankfurt/Oder Płeć:
|
Wysłany: Nie 23:06, 24 Sty 2010 Temat postu: |
|
|
Witam
Czy kiedykolwiek tak długo trwało usuwanie usterki na fora.pl?
pozdrawiam serdecznie
|
|
Powrót do góry |
|
|