|
www.forum.fora.pl Nieoficjalne forum pomocy serwisu fora.pl |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cypeczek
Prawa ręka mafii
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Pon 23:11, 22 Lut 2010 Temat postu: |
|
|
pixelplus napisał: | Widząc stosunek Pani Ani do sprawy można wywnioskować, że jest ona pomocną osobą, oby takich więcej..... |
Ależ oczywiście, tak pisze bo to jej praca i za to jej płacą. Więc nie przesadzajmy już
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
jkw
Administrator
Przeczytał: 61 tematów
|
Wysłany: Wto 9:46, 23 Lut 2010 Temat postu: |
|
|
Dr.Kidler napisał: | http://di.com.pl/news/30413,0,Miesieczna_awaria_serwisu_forapl.html
Nic więcej dodawać nie muszę |
Oczywiście, że nie musisz!
Możemy się tylko cieszyć, że tak byli skuteczni w swojej interwencji a GG co nieco najadło się wstydu i może teraz zaczną nas inaczej traktować!
Nagłośnienie sprawy było bardzo dobrym pomysłem i nasza wspólna akcja wysyłania maili "gdzie się da" również!
|
|
Powrót do góry |
|
|
cypeczek
Prawa ręka mafii
|
Wysłany: Wto 10:48, 23 Lut 2010 Temat postu: |
|
|
Widzę treść mojej wiadomości
|
|
Powrót do góry |
|
|
miroesa
Administrator
Wysłany: Wto 13:32, 23 Lut 2010 Temat postu: |
|
|
dżizusmaria!
udało się!
niech wiedzą, że nie popuścimy! (:
|
|
Powrót do góry |
|
|
mcfrag
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
Wysłany: Wto 14:33, 23 Lut 2010 Temat postu: |
|
|
A ja skorzystałem z okazji i przeniosłem forum w miejsce bez reklam, awarii i z dostępem do bazy. 300 członków, 25 000 postów. Z wykupieniem domeny, hostingu i przeprowadzką całość zajęła 5 dni. Owszem, teraz trzeba je opłacać corocznie (ok 200zł), ale nie mamy z tym problemu. Ludzie składają się dobrowolnie po kilka złotych. I nie ma przymusu. Można? Można.
Powinienem chyba podziękować sewisowi fora.pl za tę awarię. To jedyna dobra rzecz ze strony GG sp. z o.o. jaka mi przychodzi do głowy. Bo zainspirowała nas do przenosin.
Bye, fora.pl. Beż żalu.
Ostatnio zmieniony przez mcfrag dnia Pon 18:14, 05 Gru 2011, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
pixelplus
Taki se gostek
|
Wysłany: Wto 18:46, 23 Lut 2010 Temat postu: |
|
|
mcfrag - gratuluję, ciesz się forum na nowym, bezawaryjnym miejscu......
Ja też planowałem przeprowadzkę (mam dość dobrze rozwinięte forum (330 userów, ok. 15 tys postów) ale mi szkoda forsy a dwa to już naprawili i teraz jest ok......
|
|
Powrót do góry |
|
|
sztywny
Taki se gostek
Wysłany: Śro 15:55, 24 Lut 2010 Temat postu: |
|
|
Ten błąd nareszcie został już naprawiony
|
|
Powrót do góry |
|
|
skidblandir
Taki se gostek
|
Wysłany: Śro 21:24, 24 Lut 2010 Temat postu: |
|
|
mcfrag napisał: | A ja skorzystałem z okazji i przeniosłem forum w miejsce bez reklam, awarii i z dostępem do bazy. |
Dokładnie, chciałam o tym samym zapisać. Z niewielkimi problemami (dzięki nim nauczyłam się jak php działa i uczę się dalej ), ale w końcu śmiga jak ta lala, przemo jest, mogę sobie żądać i wybrzydzać, bo płacę, reklam nie mam, za to wszystkie posty (a jest ich 3 razy więcej niż u kolegi) i ustawienia użytkowników mam, bazę sobie codziennie kopiuję i nie straszna mi ewentualna awaria. W ogóle zupełnie inna bajka! Polecam codera
mcfrag napisał: | Bye, fora.pl. Beż żalu. |
AMEN!
Ludzie, wynoście się stąd jeśli możecie, to nie są koszty! Jak macie 300 użytkowników to to jest złotówka od łebka Ja mam 30stu, ni mniej postów jakieś 70000, płaciłam sama, a ZDECYDOWANIE się opłacało. I dzięki GG za awarię, pewno bez niej ciężko by mi się było zebrać do przenosin. A już na pewno nie znalazłabym codera
|
|
Powrót do góry |
|
|
|