DJ VADER
Taki se gostek
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Nie 22:24, 11 Wrz 2005 Temat postu: Błąd w "Grupach" - debugowanie!!! |
|
|
Witam.
Niżej opisany błąd pojawił się już we wcześniejszych postach, jednak nikt sobie z nim nie poradził, datego proszę o wyjaśnienie tego problemu przez osobę kompetentną.
Na stronie mojego forum wchodzę w zakładkę "Grupy" (nie chodzi o panel administracyjny). Pierwsza grupa "Administracja" jaką utworzyłem otwiera się normalnie, natomiast jak otwieram drugą grupę o nazwie "Członek USF", wyskakuje mi następujący błąd:
Błąd Ogólny
Error getting user list for group
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY u.username' at line 7
SELECT u.username, u.user_id, u.user_viewemail, u.user_posts, u.user_regdate, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_msnm, ug.user_pending FROM usf_users u, usf_user_group ug WHERE ug.group_id = 7 AND u.user_id = ug.user_id AND ug.user_pending = 0 AND ug.user_id <> ORDER BY u.username
Line : 796
File : groupcp.php
Bardzo proszę o pomoc i wyjaśnienie.
Z góry dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam
Michał
Post został pochwalony 0 razy
|
|