Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pucuś
Boss mafii postowej
Przeczytał: 0 tematów
Wysłany: Pon 9:33, 30 Cze 2008 Temat postu: Bład - kategoria |
|
|
Na moim forum usunołem wszystkie kategorie i została jedna , widać ją tylko przy zakładaniu subforum , forum nadrzędne - adres to www.swiatowyfutbol.fora.pl
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Pon 9:58, 30 Cze 2008 Temat postu: |
|
|
Pucuś - ale o co chodzi
|
|
Powrót do góry |
|
|
karrolek
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 19:37, 03 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
hej, mam ten sam problem, mianowicie, gdy jestem w PA, i tworze nowe kategorie, widac jakies inne kategorie, ktorych juz nie ma ani na forum ani w panelu od zarzadzania forami, tylko sie pokazuja przy tworzeniu nowych i przy dawaniu zezwolen.. co z tym zrobic ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
BASF
Moderator
Wysłany: Śro 20:26, 03 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
karrolek napisał: | hej, mam ten sam problem, mianowicie, gdy jestem w PA, i tworze nowe kategorie, widac jakies inne kategorie, ktorych juz nie ma ani na forum ani w panelu od zarzadzania forami, tylko sie pokazuja przy tworzeniu nowych i przy dawaniu zezwolen.. co z tym zrobic ? |
Pokaż screeny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
karrolek
Taki se gostek
|
Wysłany: Śro 21:09, 03 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
i53 tinypic com / 24b3k3s.png
oto screen
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Czw 11:50, 04 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
karrolek napisał: | hej, mam ten sam problem, mianowicie, gdy jestem w PA, i tworze nowe kategorie, widac jakies inne kategorie, ktorych juz nie ma ani na forum ani w panelu od zarzadzania forami, tylko sie pokazuja przy tworzeniu nowych i przy dawaniu zezwolen.. co z tym zrobic ? |
Po pierwsze - te kategorie same się nie zrobiły.
Wielkość liter w nazwie ma znaczenie (dlatego "Po godzinach" i "Po Godzinach"). Poza tym możliwe, że (wg mnie najbardziej prawdopodobne) te "powtórzone" fora są albo w różnych kategoriach, albo są subforami.
|
|
Powrót do góry |
|
|
karrolek
Taki se gostek
|
Wysłany: Czw 14:44, 04 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
...???? nie, nie sa subforami, i nie sa w roznych kategoriach, nie widac ich, jak wszystko usune, to one w zezwoleniach sa do wyboru, a gdzie indziej nie ma..
|
|
Powrót do góry |
|
|
Klocek94
Taki se gostek
Ostrzeżeń: 1/5
Wysłany: Czw 15:41, 04 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
Witam Mam ten sam problem co kolega Miałem na forum założone tak jakby pod-forum a w tym pod-forum były jeszcze 3 dodatkowe subfora. Usunąłem te pod-forum i niby wszystko ok ale w PA jak wchodzę w zezwolenia na liście nadal są te 3 subfora. Jak je usunąć stamtąd ?? W tych subforach nie było żadnych tematów. Na głównym forum się nie wyświetlają, tak samo w PA w zarządzaj. Przeszukałem wszystkie subfora i nigdzie tego nie ma
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Czw 18:33, 04 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
karrolek i Klocek94 - oczekujecie pomocy, czy każdy ma gdybać i tworzyć bajki pt. "Skąd się wziął problem"?
Podajcie nazwy forów - to ktoś będzie mógł pomóc.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Klocek94
Taki se gostek
Wysłany: Czw 19:09, 04 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
Moje forum to xxlo.fora.pl Mam nadzieję że jakoś uda nam się pomóc Chodzi jednak o 2 subfora bo te 1 się usunęło nazwy: "Dla klas II" i "Dla klas III" Chciał bym żeby jak najszybciej rozwiązać ten problem bo chcę żeby forum w idealnym stanie ujrzało światło dzienne.
Ostatnio zmieniony przez Klocek94 dnia Czw 19:12, 04 Lis 2010, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Czw 19:37, 04 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
Klocek94 napisał: | Moje forum to xxlo.fora.pl Mam nadzieję że jakoś uda nam się pomóc Chodzi jednak o 2 subfora bo te 1 się usunęło nazwy: "Dla klas II" i "Dla klas III" Chciał bym żeby jak najszybciej rozwiązać ten problem bo chcę żeby forum w idealnym stanie ujrzało światło dzienne. |
Spróbuj uruchomić naprawiarkę w PA, a jak to nic nie da, to pomyślimy nad innym rozwiązaniem problemu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Klocek94
Taki se gostek
Wysłany: Pią 7:34, 05 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
Naprawiarka już robiłem Poświęciłem się i przywróciłem wszystko do domyślnych ale i tak nie działa
Ostatnio zmieniony przez Klocek94 dnia Pią 7:37, 05 Lis 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamilk
Administrator
Wysłany: Śro 21:06, 10 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
Klocek94 napisał: | Naprawiarka już robiłem Poświęciłem się i przywróciłem wszystko do domyślnych ale i tak nie działa |
Czy jest jakakolwiek możliwość, że te fora z którymi jest problem były były subforami i fora nadrzędne zostały usunięte?
Jeśli tak to problem jest ogólny i trzeba by było zgłosić to do adminów fora.pl (co również zrobię po potwierdzeniu możliwości wystąpienia takiego błędu).
|
|
Powrót do góry |
|
|
Klocek94
Taki se gostek
Wysłany: Śro 23:23, 10 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze dziękuję za odpowiedź W tym forum były 3 subfora a po wykasowaniu go w PA wyświetlają się tylko 2. Może wcześniej usunąłem jedno z nich ale nie jestem pewien. Pisałem już do fora.pl i napisali mi tralalala idź sobie na forum xD To tak w skrucie
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dr.Kidler
Administrator
Wysłany: Czw 9:00, 11 Lis 2010 Temat postu: |
|
|
To pisz jeszcze raz i opisz to dokładnie z sensem. Jak Ci mają pomóc ludzie z forum skoro żadne z nas nie ma możliwości naprawy bazy lub usunięcia ich błędów?? Naprawiarka nie pomogła którą Ci poradzili więc nic więcej nie zrobimy. Jest jakiś bug w bazie gdzieś coś nie dopatrzyli i taki masz efekt.
|
|
Powrót do góry |
|
|